Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/obragagp/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2260

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/obragagp/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2264

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/obragagp/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2845
ЧОУ “Света София” |

За Нас

ЧОУ „Света София“ се стреми да подготвя знаещи, можещи и вдъхновени ученици, с широк поглед върху света, притежаващи воля и умения да го променят.

Целим да създадем среда, в която на образованието се гледа като на процес, който винаги може и трябва да се развива в унисон с учениците и бъдещето им.

За нас училището е храм, в който всички имат равни права и отговорности, споделяме общи ценности и вярваме, че пътят напред е невъзможен без непрекъснато самоусъвършенстване. Постигаме своите цели като работим с професионалисти, които са олицетворение на българския будител.

Материална база

Училището е разположено в зелен и тих квартал в подножието на Витоша. Състои се от два основни корпуса, които са свързани помежду си, като всеки от тях има собствен двор и спортни площадки. Сградният фонд на училището непрекъснато се обновява и усъвършенства, за да осигури удобство на учениците и служителите.

Повечето от класните стаи са оборудвани с мултимедийни проектори. Всички нови придобивки са умело вписани в съществуващата архитектурна среда, така че с годините училището се превърна в уютен и красив комплекс с максимална функционалност.

Влагаме много усилия, за да изграждаме модерна, комфортна и най-вече спокойна среда за развитие на учениците ни. Учим децата, че поддържането на реда и чистотата в сградата е споделена отговорност и смятаме, че всеки от нас е необходимо да бъде внимателен и да се съобразява с чуждата и обща собственост дори когато никой не ни наблюдава.

  • 29 класни стаи
  • 4 салона
  • 5 спортни площадки
  • Кухня и столова
  • 24 микробуса
  • Градина
  • 9 специализирани кабинета

Контакти

Адрес: ул. Морени №7, София
+359 (2) 857 0119

school@svetasofia.com

https://www.svetasofia.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *