За Нас

Езикова школа Алиса се намира в град Плевен. Създадена е през 1996 г. и предлага качествено обучение по английски език за ученици от 8 до 18 години. Организират се курсове по общ английски, а също и академични курсове за придобиване на международен сертификат на Кеймбридж. Те дават възможност да се кандидатства в университет или колеж в чужбина. Школата е със статут на подготвителен езиков център за сертификати на Кеймбридж.

Курсове по английски език

Езикова школа „Алиса“ предлага курсове по общ английски за ученици между 8 и 13 години. Те могат да усвояват знания от ниво за напълно начинаещи /Pre – A1/ до ниво за средно напреднали /B1/. Нивото на новите курсисти, с изключение на децата във 2-3 клас, се определя чрез тест, който трае 40-45 минути и е безплатен. Има възможност курсистът да бъде преместен в друго ниво след края на първия месец, въпреки че това се случва рядко. В обучението се използват учебници на Кеймбридж.

Курсове за сертификат

Има две нива – В2 /First Certificate in English/ и С1 /Certificate in Advanced English/. Те са подходящи за мотивирани ученици, които искат да учат в чужбина. Първи и Втори сертификат на Кеймбридж са международно признати.

Учебни занятия

Курсовете по Общ английски за учениците от 2 до 7 клас са с продължителност 2 учебни часа по 40 минути. Провеждат се два пъти седмично, сутрин или следобед. Курсовете за сертификат обикновено са в събота от 9:00 до 12:15 или от 13:30 до 16:15 часа.

Контакти

Адрес: гр.Плевен, ул.Ресен 15, ет.2
0878789698
albena_dencheva@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *